Loading...
Jelenleg itt jár:»»Jachtnavigátor IV. (Előkészületben)
  • Jachtnavigator-IV-3D

Jachtnavigátor IV. (Előkészületben)

JACHTNAVIGÁTOR HAJÓZÁSI ENCIKLOPÉDIA

A JACHTNAVIGÁTOR IV. a négykötetes enciklopédia negyedik kötete TENGERI HAJÓZÁS GYAKORLATA alcímmel
13. kiadás

A kötet a tengeri hajózás gyakorlati kérdéseivel foglalkozik. Többek között szó esik a tengeri vitorlás és motoros jachtok felépítéséről, a hajók műszaki felszereléseiről, a kikötői- és horgonyzási manőverekről, vitorlakezelésről, kötélmunkákról, valamint olyan különleges helyzetekről, mint például hajózás viharos körülmények között.

Available from: 2019-11-22

Product Description

JACHTNAVIGÁTOR IV.

Jachtnavigátor negyedik kötete a tengeri kishajózás gyakorlati kérdéseivel foglalkozik. Már az előző, 12. kiadás is tartalmazott ilyen fejezeteket. Az új kiadás negyedik kötete ezeknek a fejezeteknek a részletesebb és kibővített változatát adja az olvasók kezébe. Szó lesz a vitorlás és motoros kishajók műszaki felépítéséről és felszereléséről, a hajók karbantartásáról, valamint részletesen beszélünk a hajók kezeléséhez szükséges ismeretekről, mint a kikötői manőverekről, vitorlakezelésről vagy a horgonyzási technikákról. Részletesen kitérünk a viharhajózás vagy az éjszakai hajózás kérdéseire is.

A fejezetek végére került ellenőrző kérdéseket különálló munkafüzet fogja kiegészíteni. A fejezetben tárgyalt témák összefoglaló táblázata innen is ingyenesen letölthető lesz, ahogy a Jachtnavigátor I. kötet esetében is.

RÉSZLETES TARTALOMJEGYZÉK

Additional Information

Tömeg 1500 g
Méretek 210 x 170 x 33 mm
Szerző

Cím

Alcím

Kiadó

Kiadás éve

Kiadás

ISBN

Nyelv

Borító

Kötésmód

Oldalszám

Illusztrációk

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Jachtnavigátor IV. (Előkészületben)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com