Loading...
Jelenleg itt jár:»»Jachtnavigátor III. (Előkészületben)
  • Jachtnavigator-III-3D

Jachtnavigátor III. (Előkészületben)

JACHTNAVIGÁTOR HAJÓZÁSI ENCIKLOPÉDIA

A JACHTNAVIGÁTOR III. a négykötetes enciklopédia harmadik kötete TENGERI HAJÓZÁS ELMÉLETE alcímmel
13. kiadás

A kötet a tengeri hajózással kapcsolatos további lényeges témákkal foglalkozik: tengeri meteorológia és tengerrajz, útvonaltervezés, tengeri kitérési szabályzat (COLREG), tengeri kommunikáció, biztonság a tengeren, nemzetközi jog, egészség- és környezetvédelem. Itt tárgyaljuk a hajóbérléssel kapcsolatos tudnivalókat is. A kötetet illusztrált angol-magyar hajózási szótár egészíti ki.

Available from: 2018-11-23

Product Description

JACHTNAVIGÁTOR III.

Jachtnavigátor harmadik kötete nagyjából az előző, 12. kiadás második kötetének felel meg, de természetesen frissített szöveggel és egységes illusztrációkkal. Újdonság lesz, hogy az Útvonaltervezés és a Hajóbérlés című fejezetekben részletes leírást kapnak az olvasók azokról a területekről, ahol hajót lehet bérelni és ahova érdemes ellátogatni. A tengeri kommunikáció fejezete szorosan kapcsolódik a II. kötet Elektronikus navigáció című fejezetéhez, és bemutatja a legújabb hírközlési és vészhelyzeti eljárásokat. Az egészségvédelemről is bővebben ejtünk szót, hiszen az elsősegély ismeretek alapvetően fontosak a hajózás során, ráadásul beszélünk a hajózás pszichológiai kérdéseiről is. Az angol-magyar hajózási szótár is bővül, egyes szócikkekhez rövid magyarázatok, másokhoz rajzos és képes illusztrációk kapcsolódnak.

A fejezetek végére került ellenőrző kérdéseket különálló feladatgyűjtemény fogja kiegészíteni. A fejezetben tárgyalt témák összefoglaló táblázatai innen is ingyenesen letölthetők lesznek, ahogy a Jachtnavigátor I. kötet esetében is.

RÉSZLETES TARTALOMJEGYZÉK

Additional Information

Tömeg 1600 g
Méretek 210 x 170 x 35 mm
Szerző

Cím

Alcím

Kiadó

Kiadás éve

Kiadás

ISBN

Nyelv

Borító

Kötésmód

Oldalszám

Illusztrációk

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Jachtnavigátor III. (Előkészületben)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com