Loading...
Jelenleg itt jár:»»Adriai kikötők 2017
 • Adriai_kikotok_2017_3D-
 • Adriai kikötők 2017
 • Adriai kikötők 2017

Adriai kikötők 2017

15 990 Ft

Elfogyott

Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(5 vásárlói értékelés)

Karl-Heinz Beständig: 888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció
Adriai kikötő és horgonyzóhelyatlasz, 2017. évi kiadás
Horvátország, Szlovénia és Montenegró

Az Adriai tengerpart részletes térképe az olasz határtól az albán határig, a kikötők és horgonyzóhelyek részletes rajzával és leírásával.


 • A legnépszerűbb adriai hajózási útmutató
 • Nélkülözhetetlen
 • Minden benne van
 • Még több térképpel

Elfogyott

Cikkszám: JN-081 Kategória: Címkék: , , ,

Product Description

ADRIAI KIKÖTŐK 2017 – ÚJ ÉVES KIADÁS!

Az ADRIAI KIKÖTŐK a 2017-es évtől kezdve évente jelenik meg (erre még nem volt példa a 2000-es első magyar kiadás óta!), így minden változás igen rövid időn belül a hajósok kezébe kerül.
A következő kiadások ezentúl mindig februárban jelennek meg a Budapest Boat Show hetében!

A 2017-es kiadás újdonságai:

 • az eddig túlzsúforlt oldalakat több lapra szétszedve szellősebbek lettek a térképek, így nem kell nagyon apró, nehezen olvasható betűket használni, és a több információ kényelmesebben fér el,
 • új oldalak: (1) a Kornátok déli vége eddig nem volt látható, pedig ez a terület tele van zátonyokkal, így aki Tribunj vagy Sibenik felől érkezik a Kornátokra, biztonságosabban közelítheti meg ezt a területet, (2) a Lastovó sziget keleti oldalán húzódó szigetsor a Glavat világítótoronnyal együtt eddig nem volt látható, pedig ez a terület is tele van zátonyokkal,
 • a tavalyi új fejezet, a Magyar emlékek az Adrián is részletesebb lett. A fejezet azokat a helyeket sorolja fel Pólától Cattaróig, amelyeknek magyar történelmi kapcsolata van, s részletesen megemlíti a magyar kapcsolattal rendelkező épületeket is. A térképes oldalakon ezeket a helyeket egy magyar címer ikon jelöli. A fejezetet Dr. Balohg Tamás, a TIT Hajózástörténeti, -Modellező és Hagyományőrző Egyesület (www.hajosnep.hu) elnöke írta. A TIT HMHE az 1911-ben alapított Magyar Adria Egyesület jogutódja.
 • A szövegben található internetes linkeket QR-kódok helyettesítik, így okostelefonnal vagy tablettel egy mozdulattal elérhetők a linkek!

Az Adriai kikötők 2000 óta közismert a magyar hajós közönség előtt, bár az eredeti német kiadás 1984-ben jelent meg először, akkor még 333 Hafen und Buchten címmel. Az akkori kisméretű füzetből idővel egyre vaskosabb könyv lett, ahogy az évről-évre megjelenő kiadásokban nőtt a bemutatott kikötők és horgonyzóhelyek száma. Az idők folyamán a borítón megjelenő három egyforma számjegyet tartalmazó „bűvös szám” az Adrián hajózók számára a pontos hajózási információk védjegyévé vált.

A magyar kiadás eleinte követte az eredeti német fűzött füzet formát és évenkénti kiadást, majd 2003-tól áttért a kemény borítós, strapabíró kivitelre, amely egyúttal a szerző mindkét munkáját (888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció) is tartalmazza, viszont csak kétévente jelent meg… De most már a magyar kiadás is évente frissül!

A 2012-2013-as kiadás óta a könyv már színesben jelenik meg, ahogy ez egy valamirevaló tengeri térképhez illik. A kötet tartalmazza a legkisebb változásokat, a kikötők szolgáltatásait, új fényjelzők telepítését, új bójamezőket és az új árakat.

Az Adriai kikötők ma már nélkülözhetetlen kelléke az Adriai sporthajósok felszerelésének.

Additional Information

Tömeg 1000 g
Méretek 301 x 214 x 17 mm
Szerző

Cím

Alcím

Eredeti cím

Fordító

Nyelv

Kiadó

Kiadás

Kiadás éve

ISBN

Borító

Kötésmód

Oldalszám

Adriai kikötők 2017 termékről 5 értékelés

 1. Zsuppányi Zoltán

  Szerintem kétféle magyar hajós létezik, aki az Adrián hajózik. Az egyik, akinek már van ilyen könyve a másik, akinek ezután lesz.
  Számomra mindenképpen nagyon hasznos minden évben az utazásaim során. Kiválóan alkalmazható mind az útvonaltervezés, mind a nélkülözhetetlen információk begyűjtése szempontjából.
  Külön örülök neki, hogy ezután minden évben lesz „Up-To-Date” változat, így megkönnyítendő a hajózás.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Kovács D. Balázs

  Nagyon szépen sikerült az új kiadás!

 3. Értékelés: 5 / 5

  Ernyei Tibor

  Gratulálok!

 4. Értékelés: 5 / 5

  Szélessy Tamás

  Nagyon jó, hogy új oldalak vannak és szellősebbek a térképek, így jobban olvashatóak. Eltűntek az apsó betűk!

 5. Értékelés: 5 / 5

  Vadnár István

  Wáó! Alig jelent meg, már el is fogyott!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com