Loading...
Jelenleg itt jár:»»Adriai kikötők 2015-2016
Akció!
 • Adriai kikötők 2015-2016
 • Adriai kikötők 2015-2016

Adriai kikötők 2015-2016

15 990 Ft 11 193 Ft

Értékelés 4.91 az 5-ből, 11 értékelés alapján
(11 vásárlói értékelés)

Karl-Heinz Beständig: 888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció
Adriai kikötő és horgonyzóhelyatlasz, 2015-2016. évi kiadás
Horvátország, Szlovénia és Montenegró

Új fejezet: Magyar emlékek az Adrián!

Az Adriai tengerpart részletes térképe az olasz határtól az albán határig, a kikötők és horgonyzóhelyek részletes rajzával és leírásával.


 • A legnépszerűbb adriai hajózási útmutató
 • Nélkülözhetetlen
 • Minden benne van
 • Kibővített tartalommal

 

Cikkszám: JN-007 Kategória: Címkék: , , ,

Product Description

ADRIAI KIKÖTŐK 2015-2016 – KIBŐVÍTETT KIADÁS!

A 2015-2016-as kiadás egy új fejezettel bővült. A IV. fejezet címe: Magyar emlékek az Adrián. A fejezet azokat a helyeket sorolja fel Pólától Cattaróig, amelyeknek magyar történelmi kapcsolata van, s részletesen megemlíti a magyar kapcsolattal rendelkező épületeket is. A térképes oldalakon ezeket a helyeket egy magyar címer ikon jelöli. A fejezetet Dr. Balohg Tamás, a TIT Hajózástörténeti, -Modellező és Hagyományőrző Egyesület (www.hajosnep.hu) elnöke írta. A TIT HMHE az 1911-ben alapított Magyar Adria Egyesület jogutódja.

Az Adriai kikötők 2000 óta közismert a magyar hajós közönség előtt, bár az eredeti német kiadás 1984-ben jelent meg először, akkor még 333 Hafen und Buchten címmel. Az akkori kisméretű füzetből idővel egyre vaskosabb könyv lett, ahogy az évről-évre megjelenő kiadásokban nőtt a bemutatott kikötők és horgonyzóhelyek száma. Az idők folyamán a borítón megjelenő három egyforma számjegyet tartalmazó „bűvös szám” az Adrián hajózók számára a pontos hajózási információk védjegyévé vált.

A magyar kiadás eleinte követte az eredeti német fűzött füzet formát és évenkénti kiadást, majd 2003-tól áttért a kemény borítós, strapabíró kivitelre, amely egyúttal a szerző mindkét munkáját (888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció) is tartalmazza, viszont csak kétévente jelenik meg. Ugyanakkor a páros években sem kell lemondaniuk az olvasóknak a friss kiadások változásairól, a kiadó honlapján ingyenesen letölthető javítások formájában ezeket is közre adja.

A 2012-2013-as kiadás óta a könyv már színesben jelenik meg, ahogy ez egy valamirevaló tengeri térképhez illik. A kötet tartalmazza a legkisebb változásokat, a kikötők szolgáltatásait, új fényjelzők telepítését, új bójamezőket és az új árakat.

Az Adriai kikötők ma már nélkülözhetetlen kelléke az Adriai sporthajósok felszerelésének.

Additional Information

Tömeg 950 g
Méretek 301 x 214 x 16 mm
Szerző

Cím

Alcím

Eredeti cím

Fordító

Nyelv

Kiadó

Kiadás

Kiadás éve

ISBN

Borító

Kötésmód

Oldalszám

Adriai kikötők 2015-2016 termékről 11 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  pcsabi

  A legjobb pilotkönyv Horvátországra. A charter hajókon levő német/angol verzióknál jobb és a “hivatalos” horvát verziónál is frissebb adatokat tartalmaz. A magas ára ellenére megéri az árát, használata megkönnyíti az útvonal tervezést és a kikötést is.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Old Salt Crew charter

  Utasaink és mi is ezt használjuk, mert a legfrissebb információk itt találhatók.
  Jó szelet!

 3. Értékelés: 5 / 5

  Szabó Áron

  Mindenkinek ezt a könyvet ajánlom: pontos, naprakész és jól áttekinthető! Láttam az eredeti német könyvet is, valamint az angol verzióját is, de kivitelében és precizitásában veri az összes többi kiadást! Gratulálok!

 4. Értékelés: 5 / 5

  Mellor József

  Egyetértek a többi véleménnyel! A legjobb hajózási útmutató Horvátországra! Minden kiadását megveszem!

 5. Értékelés: 5 / 5

  Háromszéki Péter

  Nagyon köszönjük az új fejezetet! Ilyen információkhoz, amelyek a hajdani magyar Tengermellékre vonatkoznak, eddig nem könnyen lehetett hozzájutni. Hiánypótló munka!

 6. Értékelés: 5 / 5

  Toldi Sándor

  Egyetértek, fontosnak tartom én is, hogy a magyar emlékek meg legyenek említve és így a megtalálhassuk a sokszor eldugott műemlékeket.

 7. Értékelés: 4 / 5

  Hommon Egon

  Nagyon jó könyv, de némelyik oldal nagyon zsúfolt, és nehéz elolvasni az apró betűket. Jó lenne, ha egy kicsit bővítenék a következő kiadást!

 8. Értékelés: 5 / 5

  Sztrény Kálmán

  Remek munka! Létezik elektronikus változatban is?

 9. Értékelés: 5 / 5

  Demeter Imre

  Ismerem a német kiadást, és találkoztam már a charter hajókon a horvát kiadással is. A magyar kiadás minden másnál jobb! Ezerszer! Nemzetközi színvonalú könyv!

 10. Értékelés: 5 / 5

  Nagy József

  A német kiadást én is láttam, mit ne mondjak, sehol sincs a magyarhoz képest! Igy kell kinéznie egy pilotkönyvnek, ahogy ez kinéz! Büszke vagyok rá!

 11. Értékelés: 5 / 5

  Szakcsi Lajos

  Várom a következő kiadást!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com