JIMMY CORNELL

SZENVEDÉLYEM A TENGER

MEGRENDELEM!

JIMMY CORNELL EGYETLEN MAGYARUL MEGJELENT KÖNYVE

Jimmy Cornell Szenvedélyem a tenger
  • Jimmy Cornell világszerte ismert vitorlázó

    az ARC (Atlantic Rally for Cruisers) atyja és számos föld körüli vitorlás rally szervezője

  • A Passion for the Sea

    2007-ben az eredeti angol (valamint francia, olasz és német) kiadással egy időben jelent meg magyar nyelven is a Szenvedélyem a tenger

  • Könnyű olvasmány, vaskos könyv

    303 színes és csak a magyar kiadásban 63 fekete-fehér fotóval.

  • Részletes tartalomjegyzék

    Kattints a gombra, a felugró ablakban olvashatod a könyv részletes tartalomjegyzékét.

    RÉSZLETES TARTALOMJEGYZÉK

A magyar származású Jimmy Cornell élete és hajózásainak tapasztalatai

  • Jimmy Cornell egyetlen magyar nyelvű könyve több mint 30 év személyes vitorlázó tapasztalatát dolgozza fel. Három vitorlásán háromszor kerülte meg a földet, s eközben kétszázezer mérföldet vitorlázott. A példátlanul sikeres ARC és több föld körüli vitorlás rally alapítójaként vitorlázók ezreivel került kapcsolatba, valamint a versenyeket szervező World Cruising Club működésének 15 éve alatt hatalmas tudásanyag gyűlt össze. Ezt a tudást és tapasztalatot sűrítette ebbe a könyvbe.

  • Jimmy Cornell eddigi, kifejezetten a vitorlázóknak szóló, világszerte több nyelven 150 000 példányban megjelent 12 szakkönyvével ellentétben ez a könyv személyes memoir, melybe a vitorlázással kapcsolatos hasznos tanácsokat is becsempészett. A könyv lendülete magával ragadó, stílusa pedig egyetlen kategóriába sem sorolható be. Nem útleírás, hiszen nem egy, vagy más utat követ napról napra, hanem egy-egy gondolatmenetet követve térben és időben folyton máshol járunk; nem vitorlás szakkönyv, mert a gyakorlati tanácsokat is megtörtént eseteken keresztül világítja meg;és nem is a régmúlt eseményekről szóló nosztalgikus visszaemlékezés, mert a “hajónapló” utolsó bejegyzése 2006 nyara.

  • A könyv mindazok érdeklődésére számot tarthat, akik csak titokban álmodoznak egy földkerülő vitorlásútról, és nem csak azoknak szól, aki ilyen utat terveznek. Egyformán és izgalmasan mesél azoknak is, akik csak a partról szemlélik a tengert, a hétvégi vitorlázóknak és a tapasztalt hajósoknak is sok hasznos tanáccsal szolgál. A történetek révén a trópusi helyszíneken kívül eljutunk az Antarktiszra, Alaszkába és a Spitzbergákra is, de a jól ismert adriai helyszínek is megelevenednek a könyv lapjain. A praktikus fejezetek között az időjárásról, az útvonaltervezésről, a tengeri élet különböző aspektusairól, a robotkormányokról, a horgonyzásról, a mindennapi teendőkről, a családdal való vitorlázásról vagy a hajózás financiális kérdéseiről is szót ejt. A szöveget a szerző hatalmas képtárából válogatott 303 színes és 63 fekete-fehér fotó illusztrálja.

MEGGYŐZÖTT! MEGRENDELEM A KÖNYVET!

Imádtam fordítani Jimmy könyvét!

Szenvedélyem a tenger

JIMMY MINDEN TENGERI VITORLÁZÓHOZ SZÓL

0
föld körüli vitorlásút emlékképei
0
oldalon
0
színes és fekete-fehér fotóval

MENNYIBE KERÜL A KÖNYV?

9,380.- Ft

  • A könyv minden nyelven 30 €-ba kerül

    … viszont a magyar kiadásban van 63 extra fekete-fehér fotó!

  • A szállítási és csomagolási költségből csak…

    … 1000 Ft-ot kérek, a többit én állom.

  • A könyv adatai

    Szerző: Jimmy Cornell
    Cím: Szenvedélyem a tenger
    Alcím: Három föld körüli vitorlásút emlékképei
    Eredeti cím: A Passion for the Sea
    Fordító: Horváth Csaba
    Kiadó: Noonstite
    Kiadás éve: 2007 (1. magyar kiadás)
    ISBN: 978-0-9556396-4-7
    Borító: kemény
    Kötésmód: cérnafűzött
    Oldalszám: 488
    Tömeg: 490 g
    Méretek: 250 x 185 x 29 mm
    Illusztrációk: 63 fekete-fehér és 303 színes fotó

MEGADOM A CÍMEM, IDE KÉREM A KÖNYVET!

 Fizetés

A megrendelést bankkártyával, PayPallal, banki átutalással vagy utánvéttel tudja kifizetni, készpénzzel nem.

Nézzük, mi történik ha most megrendeli a könyvet?

MEGRENDELEM A KÖNYVET!

A megrendeléshez kattintson a… ⇑ zöld gombra ⇑!

Ezzel egyből a megrendelő űrlaphoz jut. Töltse ki az adatait, és válasszon fizetési módot. A legegyszerűbb, ha bankkártyával vagy PayPallal fizet (hiszen az on-line rendeléshez ez dukál, ugye…). Gyorsan és főleg biztonságosan rendezheti a megrendelést.

Mi történik ezután?

Én is szoktam on-line vásárolni (főleg könyveket), így tudom milyen megnyugtató érzés az, amikor nem engedik el a kezem fizetés után! Én sem teszem, már a megrendelés leadását követően egy visszaigazoló oldalra jut. Ezután perceken belül kap egy e-mailt, ahonnan letöltheti a e-számlát. Banki előreutalás esetén kérem, fizetési határidőn belül egyenlítse ki a vételárat. Amint a bankba beérkezett a pénz, feladjuk a csomagot. Minden esetben e-számlát küldök. A számlát kérheti cégnévre is.

Hogyan kapja meg a könyvet?

A megrendelést követő hétfőn vagy csütörtökön adjuk fel a könyvet tartalmazó csomagot, melyet

1) a Magyar Posta MPL futárszolgálata szállítja a megadott címre, vagy PostaPontra (posta, vagy MOL benzinkút, esetleg csomagautomata).  Ha házhoz szállítást kért, kérem, olyan címet adjon meg, ahol 8-17 óra között át tudja venni. Lehet céges cím is, de adja meg, hogy ki és hol veszi át a csomagot. A csomag feladásáról és a várható szállítási időről a Posta e-mailben fog értesíteni. Sokszor a futár fel is hívja a címzettet kézbesítés előtt. Engem fel szokott… Budapesten általában 24 órán, vidére 48 órán belül kiviszik a csomagot.

2) a Pick Pack Pont szállítja a megrendelő által megadott csomagpontra. A PPP általában lassabb, hetente csak kétszer gyűjtik be a csomagokat, s ha egy hétvége is közbe esik, a szállítás egy hétbe is beletellhet. A PPP is küld e-mail értestést a csomag megérkezéséről.

Ha a szállítással kapcsolatban kérdése vagy kérése van, a visszaigazoló e-mailben található elérhetőségeimen keressen meg, igyekszem segítségére lenni.

***

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Ha bankkártyával fizet:
  1. Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítjuk a Barion vagy a PayPal biztonságos felületére, ahol megadhatja kártyaadatait.
  2. Itt talál súgót a Barionos fizetéshez, ha szükséges.
  3. A sikeres fizetést követően a Barion / PayPal oldaláról vissza fog érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.
  4. Ezt követően a rendszerünk pár percen belül e-mailben elküldi a e-számlát, és előkészítjük a könyvet a következő szállítási napra.
Ha az átutalásos fizetést választja
  1. A rendszerünk az űrlap kitöltése után fog küldeni egy e-mailt, amiben megtalálja a letölhetö az e-számlát. Az utalási adatokat a számlán találja.
  2. A vételárat átutalhatja, vagy befizetheti bármelyik FHB fiókban – erre 8 nap áll majd rendelkezésére.
  3. Az összeg beérkezését követő következő szállítási napon adjuk fel a könyvet tartalmazó csomagot.
Szállítás

A futárszolgálatoknak minden héten hétfőn és csütörtökön adjuk fel a csomagokat.

Ha kérdése van, hívjon (hétköznap 9:00-16:00) vagy írjon

+36-20/333-4642

info@jachtnavigator.hu

Üdvözlettel:

Horváth Csaba