MPL  HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Az ország legkiterjedtebb postai hálózata áll a rendelkezésére. A Posta házhoz szállítja Önnek a megrendelését, hétköznapokon 08:00 és 17:00 óra között.

Szállítási díj

Normál szállítás esetén a szállítási díj 19,999 forint értékhatárig: 1000.- Ft, 20,000 forint értékhatártól: ingyenes.

Szállítási határidő

Ha lakása vagy munkahelye címére kéri a szállítást, Ön legkésőbb a megrendelés visszaigazolását és a csomag feladását követő két munkanapon belül megkapja a csomagját. A tapasztalatok szerint Budapesten már másnap (azaz 24 órán belül) kézbesítik a csomagot.

Szállítási cím

Szállítási címként ez esetben postafiók kivételével bármilyen címet elfogadunk, amelyen Ön vagy megbízottja át tudja venni a küldeményt (megbízott személy esetén kérjük megadni az átvételre jogosult személy nevét és címét).

Értesítés e-mailben vagy SMS-ben

Ön e-mailben és/vagy SMS-ben elektronikus előrejelzést kap, amikor a csomagja feladásra került a postán.

Nyomonkövetés

Az online nyomon követő rendszer segítségével, Ön is szemmel tarthatja csomagja útját. Ehhez nem kell mást tennie, mint írja be a csomagja vonalkódjának számát a Magyar Posta Nyomkövetés oldalán a Kísérőokirat-szám keresőjébe.

A Magyar Posta Applikációval iOS és Android mobil készüléken is nyomon követheti a csomagja útját és tájékozódhat a várható kézbesítési időről. Ezen kívül egy sor más, a Postával kapcsolatos információt is ad. Az App használatát ez a videó mutatja be.

Csomag átadása a címzettnek

Ha lakása vagy munkahelye címére kéri a szállítást, a postás kézbesíti a csomagját. Ha napközben nem tartózkodik otthon, magbízhatja szomszédját, vagy ismerősét, hogy az Ön nevében átvegye a csomagját (ez esetben kérjük, adja meg a csomag átvételére feljogosított személy nevét és címét).

Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését, és megpróbálja Önnel telefonon egyeztetni az újbóli kiszállítás időpontját.

Utánvét

Amennyiben utánvéttel rendelt, a termékek árát, illetve a szállítási díjat (ha van) a csomag átvételekor:

  • a postai kézbesítőnek készpénzzel és bankkártyával fizetheti ki. Azon települések listája itt olvasható, ahol a postai kézbesítő POS terminállal rendelkezik, és akinek bankkártyával is fizethet.

Ügyfélszolgálat

Csomagokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Magyar Posta ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Telefon: (40) 31-32-33

E-mail: uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu

Jelenleg ez a szállítási mód még nem elérhető.

Jelenleg ez a szállítási mód még nem elérhető.

Jelenleg ez a szállítási mód még nem elérhető.

Ha személyesen szeretné megvásárolni a könyveinket, nem szükséges itt on-line rendelnie. A könyveinket megvásárolhatja a Vízvonal Vízisport boltban (a bolt azonban nem a Jachtnavigátor könyvkereskedés boltja).

A személyes vásárláshoz látogassa meg a Belvárosban, a 1092 Budapest, Ráday u. 33/B. cím alatti VÍZVONAL Vízisport boltot. A boltban készpénzben és kártyával is fizethet.

A bolt nyitva tartási ideje:

Hétfő – péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 14:00

​A Vízvonal vízisport bolt elérhetőségei:

1092 Budapest, Ráday u. 33/B. | Tel.: 218-9051 | vizisport@vizvonal.hu

Külföldről érkező megrendelés esetén a szállítás módjára és a szállítási díjra mindig egyedi ajánlatot adunk. Kérjen árajánlatot a Kapcsolat menüpontban.