Szállítás

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

On-line megrendelését a Magyar Posta MPL futárszolgálata kézbesíti az Ön által megadott címre, vagy MOL/COOP PostaPontra, vagy postahivatalba (postán maradó küldeményként) vagy MPL csomagautomatába. A megrendelt könyveket hétfőn és csütörtökön adjuk fel a kiválasztott szállítási móddal. Az MPL Budapesten rendszerint 24 órán belül, vidékre 2 napon belül kézebesít.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL helyett SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS

On-line megrendelés esetén „személyes átvétel” szállítási módot nem biztosítunk. A személyes átvétel gyakorlatilag azonos a személyes vásárlással, főleg utánvétel (azaz átvételkori fizetés) esetén. Következésképpen, ha személyesen szeretné átvenni a könyveinket, NEM SZÜKSÉGES ON-LINE RENDELNIE! Vásárolja meg bármelyik könyvünket a Vízvonal Vízisport budapesti boltjában a Belvárosban, a 1092 Budapest, Ráday u. 33/B. cím alatt. A boltban készpénzben és kártyával is fizethet.

A bolt azonban nem a Jachtnavigátor könyvkereskedés boltja!

Fizetés

A Jachtnavigátor nautikai könyvkereskedésben utánvéttel, PayPal-lal, és banki átutalással fizethet. Jelenleg bankkártyás fizetés még nincs.

Utánvétel-es megrendelés esetén

  • az MPL postai kézbesítőjének készpénzzel, és ezeken a településeken bankkártyával is fizethet
  • az MPL PostaPontjain készpénzzel és bankkártyával is fizethet
  • a postákon készpénzzel és bankkártyával is fizethet
  • az MPL csomagautomatáiban csak bankkártyával fizethet

Ha PayPal-lal szeretne fizetni, átirányítjuk a PayPal biztonságos fizetési oldalára.

Banki átutalással előre fizethet. A szükséges adatokat a megrendelés során a rendelkezésére bocsájtuk. A megrendelt terméket az átutalás jóváírását követő első szállítási napon (a következő hétfőn vagy csütörtökön) adjuk át a szállítónak.

Bankkártyás fizetésre hamarosan lehetőséget biztosítunk. A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree lesz. Manapság ez a legmenőbb kártyaelfogadó rendszer, helyben működik, nem irányít át sehova. A biztonságra a PayPal neve a garancia.